Activiteiten
  • Demo
  • Demo
Rigth now get betting bonus from bookmakers

The Betst bookmaker bet365 uk best odds.

Activiteiten

Voor het aanleren van sociale vaardigheden en het leggen van (nieuwe) contacten is het bij Sanitas Zorg mogelijk om u zelf of uw kind op te geven voor de activiteiten die met grote regelmaat georganiseerd worden. Tijdens deze activiteiten staat het plezier hebben voorop en spelenderwijs is er aandacht voor het aanleren van bepaalde vaardigheden. De activiteiten staan onder leiding van gekwalificeerd personeel.

Als u belangstelling hebt voor deze activiteiten is er op aanvraag een lijst beschikbaar waarop alle groepsactiviteiten met de data vermeld staan. Daarna kunt u zich aanmelden voor de activiteiten die bij u passen.

Bij een eerste aanmelding zal er een kort intake en kennismakingsgesprek plaatsvinden, zodat u weet met wie u te maken heeft. Tijdens het kennismakingsgesprek vullen we een lijst met bijzonderheden samen in, hier kan dan rekening mee gehouden worden. (bijvoorbeeld medicijngebruik of allergieën)

De kosten variëren sterk per activiteit en zijn, afhankelijk van de indicatie. Dit kan zijn op basis van PGB (persoonsgebonden budget) of op particuliere basis.

Voorbeelden van groepsactiviteiten: Dierentuin, Speeltuin, Pretpark, Zwemmen, Bioscoop, Picknicken, Knutselmiddag, Schaatsen etc.

Over het algemeen kiezen wij voor de wat kleinschalig opgezette accommodaties om het overzichtelijker en veiliger te maken. Bovenstaande en andere activiteiten zijn ook individueel te organiseren. Wij staan altijd open voor leuke ideeën, als u of uw kind/jongere een voorstel heeft zullen wij de mogelijkheden onderzoeken.

Bookmaker No1 in The UK - WilliamHill UK by w.artbetting.net
Find The Best English Bookmakers by bigtheme.net